Gijs Blind is ontwerpend meubelmaker met eigen werkplaats in Olst. De wens en smaak van de klant zijn leidend om daar vervolgens een meubel op maat voor te ontwerpen. Alles kan, van vrije hand tot echt weten wat je wilt. De enige voorwaarde is dat Gijs dichtbij mag komen, dat je elkaar echt leert kennen. In de eerste ontwerpsessie gaat Gijs met je op zoek naar de essentie van het meubelstuk dat jij voor ogen hebt

“Ik sta heel erg open voor mijn klant. Alleen dan kan ik iets voor je maken dat aansluit bij wie jij bent. Ik vertaal jouw wens en gedrag tot een nog mooier geheel. Bij ieder project voeg ik iets toe aan het project dat de klant zelf niet had kunnen bedenken. Persoonlijker kan haast niet.”

Naar aanleiding van die sessie maakt Gijs twee ontwerpen waaruit jij kiest. In de meubelmakerij gaat Gijs dan aan de slag met het vervaardigen van het meubelstuk, waarna de afbouw plaatsvindt op locatie.

Inmiddels is Gijs al tien jaar bezig. En is ieder laatste project het mooiste project.

Het unieke aan Gijs’ werk zijn de kaders van budget en creativiteit. Hij maakt voor ieder budget en met ieder materiaal het mooiste.

“Als je mij vrijheid geeft, dan krijg je alles wat ik in me heb. Het liefste werk ik met natuurlijk hout, materiaal dat je van binnen en buiten mag zien. Ik hou ervan om de kern van een materiaal te blijven zien en zo vorm en materiaal zelf het werk laten doen. Ik maak gebruik van hout uit de regio en hergebruik materialen.”

Zoals Gijs de kern van materialen wil laten zien, zo laat hij de kern van zijn klanten zien in zijn meubels. Zijn laatste project is de keuken in de grijze silo in Deventer.

Het is een zeer complete keuken, met alle apparatuur en van alle gemakken voorzien, op een unieke locatie. Net zo uniek als de opdrachtgevers. En daar hoort een uniek meubelstuk bij.

Gijs ontwerpt en maakt ook graag voor jou een op meubelstuk op maat. Je kunt hem bereiken op Contact pagina